Rregullorja e skedarëve të personalizimit

Land Rover rekomandon përdorimin e skedarëve të personalizimit për ruajtjen e informacionit në kompjuterin tuaj, për përmirësimin e faqes tonë dhe për të na bërë të mundur reklamimin e atyre produkteve dhe shërbimeve që mund të paraqesin interes për ju. Njëri nga skedarët e personalizimit që përdorim është thelbësor për funksionimin e disa pjesëve të faqes dhe është caktuar tanimë. Të gjithë skedarët e personalizimit të kësaj faqeje mund t'i fshini dhe t'i bllokoni por do të vini re se disa elemente mund të mos punojnë në rregull. Për të mësuar më shumë rreth reklamimit sipas sjelljes në internet, ose rreth skedarëve të personalizimit që përdorim, dhe se si t'i fshini, shihni rregullorja e privatësisë. Me mbylljen, njëherësh bini dakord që skedarët e personalizimit të përdoren në përputhje me rregulloren tonë për skedarët e personalizimit.

Currency Advisory

Currency conversion and sale price from that of the selling retailers local currency is for information purposes only, and is not contractual. It should be used as a guide only and is based on a daily exchange rate provided by Google Finance.
By closing this message you agree that you have read the terms above.


Në rregull

RANGE ROVER VELAR 3.0 SDV6 R-DYNAMIC SE

Ofrohet për shitje në Mektrin Motors

Specifikimi

Viti i modelit2019
Pjesa e jashtmeCorris Grey
Pjesa e brendshmeLight Oyster Lëkurë
Kilometrazhi781 Km
Transmisioni8 marshe automatike
Stili i trupit5 Door
Motori3.0 SDV6
Lloji i karburantitNaftë
VendiDurres
Regjistrimi 14-01-2019 ‎

Shitësi

Mektrin Motors

Autostrada Durres-Tirane, KM 6. Durres 2000

e.shahini@mektrin.al
Veçoritë e theksuara

Veçoritë e theksuara

 • "SSD Navigation"
 • Ekran me prekje "HLDF"
 • Grup virtuale instrumentesh TFT
 • Paketë "Driver Assist"
 • Sistem kamere rrethuese
 • Xham i errët
 • Zbukurime të kofanos - Black
 • Çati "Black"
 • Çati me rrëshqitje - "Panoramic"
Veçoritë

Veçoritë

Të tjera

 • LHD

Opsionet e disqeve të aliazhit dhe të disqeve

 • Sistem monitorimi për presionin e gomave

Informacion, komunikim dhe argëtim

 • Komandim zanor
 • Foni "Premium"
 • Sistem orientimi

Transmisioni dhe dinamika e drejtimit

 • Dinamikë me përshtatje
 • Program dinamik me optimizim terreni 2
 • Transmision me të gjitha rrotat aktive
 • Zbutje me ajër përpara dhe pas
 • Bateri rezistente
 • Kontroll ecurie në të gjitha terrenet

Sistemet e mbrojtjes, sigurisë dhe të asistencës së avancuar për drejtuesin

 • Kyçje dyshe
 • Sistemi i ndezjes/fikjes
 • Zë pasiv/ndezje me buton me shtypje
 • Mbroje perimetrike dhe volumetrike
 • Asistence në parkim
 • Frenim inteligjent në rast emergjence
 • Kamera me pamje përpara

Funksionet e jashtme

 • Pasqyra të jashtme të dyerve me finiturë "Black"
 • Grilë e përpame - Black
 • Ventilatorë elektrikë të parafangos së përparme "Black"
 • Llamba të përparme kundër mjegullës
 • Fshirëse elektrike e fenerëve
 • Ndihmë për dritat e gjata automatike
 • Veshje boje në pjesën e poshtme të trupit
 • Krah i aerodinamik i pasmë
 • Shina çatie - "Black"
 • Derë fundore pa manovrim me duar

Funksionet e sediljeve dhe të brendshme

 • Kolonë elektrike dhe e rregullueshme timoni
 • Sedilje e pasme me tërheqje, elektrike
 • Kondicioner i përparmë për komoditet
 • Ngrohës elektrik (PTC)
 • Pedal - finiturë në "Metal"
 • Zbukurime me finiturë "Morzine"
 • Paketë për joduhanpirës
 • Pasqyrë e brendshme "Electro Chromic"
 • Sedilje e përparme me rregullim elektrik me funksion memorieje për shoferin
 • Sedilje lëkure të perforuara "Grained"
 • Vija të sipërme në "Ebony"
 • Pakektë "KPH only Instrument"
 • Sedilje të përparme me ngrohje/ftohje
 • Mbështetëse krahu qendrore dhe gotëmbajtëse
 • Marshe - "Noble"
 • Tapetë të përparmë dyshemeje

KUR NUK KUPTOHET DOT NËSE ËSHTË E PËRDORUR DO TË THOTË SE ËSHTË LAND ROVER APPROVED

Përse "Approved"?

Approved

KUR NUK KUPTOHET DOT NËSE ËSHTË E PËRDORUR DO TË THOTË SE ËSHTË LAND ROVER APPROVED

Përse "Approved"?

Çdo automjet "Land Rover Approved" përfshin:

 • Garanci për automjet Land Rover Approved me kilometrazh të pakufizuar për dy vjet ose për 100.000 km
 • Asistencë dhe rikuperim rrugor për 24 muaj (MB dhe Evropë)
 • Inspektim shumëpikësh që mbulon deri në 165 kontrolle mekanike, elektrike dhe sigurie
 • Rinovimi dhe prova në rrugë nga teknikë të trajnuar nga "Land Rover"
 • Kontroll i pavarur/certifikuar i kilometrazhit dhe i historikut
 • Shërbim profesional, ekspert për këmbimin e pjesëve pavarësisht automjetit që keni në pronësi

Mësoni më shumë

Shitësi

Shitësi

Mektrin Motors

Autostrada Durres-Tirane, KM 6. Durres 2000

Faqja e shitësit Stoku i shitësit Stoku i grupit

Automjete të ngjashme

Email Telefon

Bëj një kërkesë

Duhen dhënë fushat e shënuara me yll (*)

INFORMACION I RËNDËSISHËM PËR KONSUMATORIN: Me dhënien e këtij informacioni ju bini dakord të kontaktoheni me anë të formave të mësipërme të komunikimit, përveç nëse përcaktoni ndryshe duke piketuar kutitë e mëposhtme. Jaguar Land Rover do t'i përdorë informacionet e mbledhura për t'ju informuar rreth produkteve dhe shërbimeve, si dhe për të përmirësuar mënyrën se si ju shërbejmë. Të dhënat tuaja do të administrohen në përputhje me ligjin Për mbrojtjen e të dhënave, 1998. Informacioni juaj do t'i zbulohet vetëm Jaguar Land Rover, shitësve të saj, partnerëve ekskluzivë, agjencive, filialeve apo kompanive të asociuara që ofrojnë shërbime për ju. Nëse dëshironi të përditësoni apo të ndryshoni të dhënat që i keni dhënë vullnetarisht, kontaktoni me Jaguar Land Rover në nr. 0800 110 110.

Faleminderit për kërkesën, do të të kontaktojmë pas pak.

RANGE ROVER VELAR 3.0 SDV6 R-DYNAMIC SE

11 532 000 Lekë
Viti i modelit 2019
Pjesa e jashtme Corris Grey
Pjesa e brendshme Light Oyster Lëkurë
Kilometrazhi 781 Km
Transmisioni 8 marshe automatike
VED 1
Stili i trupit 5 dyer
Motori 3.0 SDV6
Lloji i karburantit Naftë
Vendi Durres
Regjistrimi 14-01-2019 ‎