Rregullorja e skedarëve të personalizimit

Land Rover rekomandon përdorimin e skedarëve të personalizimit për ruajtjen e informacionit në kompjuterin tuaj, për përmirësimin e faqes tonë dhe për të na bërë të mundur reklamimin e atyre produkteve dhe shërbimeve që mund të paraqesin interes për ju. Njëri nga skedarët e personalizimit që përdorim është thelbësor për funksionimin e disa pjesëve të faqes dhe është caktuar tanimë. Të gjithë skedarët e personalizimit të kësaj faqeje mund t'i fshini dhe t'i bllokoni por do të vini re se disa elemente mund të mos punojnë në rregull. Për të mësuar më shumë rreth reklamimit sipas sjelljes në internet, ose rreth skedarëve të personalizimit që përdorim, dhe se si t'i fshini, shihni rregullorja e privatësisë. Me mbylljen, njëherësh bini dakord që skedarët e personalizimit të përdoren në përputhje me rregulloren tonë për skedarët e personalizimit.

Currency Advisory

Currency conversion and sale price from that of the selling retailers local currency is for information purposes only, and is not contractual. It should be used as a guide only and is based on a daily exchange rate provided by Google Finance.
By closing this message you agree that you have read the terms above.


Në rregull

RANGE ROVER SPORT 5.0 V8 SUPERCHARGED SVR

Ofrohet për shitje në Mektrin Motors

Specifikimi

Viti i modelit2018
Pjesa e jashtmeAutobiography Blue
Pjesa e brendshmeEbony Lëkurë
Kilometrazhi8 800 Km
Transmisioni8 marshe automatike
Stili i trupit5 Door
Motori5.0 V8 Supercharged
Lloji i karburantitBenzinë
VendiDurres
Regjistrimi 27-12-2018 ‎

Shitësi

Mektrin Motors

Autostrada Durres-Tirane, KM 6. Durres 2000

e.shahini@mektrin.al
Veçoritë e theksuara

Veçoritë e theksuara

 • Ekran me prekje 10.2" me rezolucion të lartë
 • Fashë "Ebony"
 • Fibra karboni "SVR Carbon"
 • Grup virtuale instrumentesh TFT
 • Kyçje dyshe
 • Luajtës CD/DVD
 • Paketë "Extended Leather"
 • Parakolp "S"
 • Xham i errët
 • Zë pasiv/ndezje me buton me shtypje
 • Çati "Black"
 • Çati me rrëshqitje - "Panoramic"
Veçoritë

Veçoritë

Të tjera

 • LHD

Opsionet e disqeve të aliazhit dhe të disqeve

 • Kundërdado të rrotave
 • Sistem monitorimi për presionin e gomave

Informacion, komunikim dhe argëtim

 • Komandim zanor
 • Lidhje e ndërfaqes me "Bluetooth"
 • Foni "Meridian Signature Reference" (1700 w)
 • Sistem orientimi

Transmisioni dhe dinamika e drejtimit

 • Dinamikë me përshtatje
 • Drejtim vrulli me anë të frenimit
 • Kuti marshesh dyshe
 • Program dinamik me optimizim terreni 2
 • Transmision me të gjitha rrotat aktive
 • Kontroll ecurie në të gjitha terrenet

Sistemet e mbrojtjes, sigurisë dhe të asistencës së avancuar për drejtuesin

 • Kënd paralajmërues
 • Sistemi i ndezjes/fikjes
 • Mbroje perimetrike dhe volumetrike
 • Sistem kamere rrethuese
 • Alarm - Sistem rezervimi baterie me sensor animi
 • Ndihmës parkimi prapa
 • Kuti e ndihmës së shpejtë
 • Ekran orientues
 • Frenim inteligjent në rast emergjence
 • Kamera me pamje përpara

Funksionet e jashtme

 • Llamba për ditën
 • Xham me ngrohje
 • Shirita mbrojtës në derën e përparme - me ndriçim
 • Fshirëse elektrike e fenerëve
 • Fenerë të dritave të shkurtra automatike
 • Doreza dyersh në ngjyrën e trupit
 • Krah i aerodinamik i pasmë
 • Veshje boje në pjesën e poshtme, modeli A
 • Tambure frenash "Black"
 • Brez i përparmë i shasisë
 • Kapak motori me fibër karboni "SVR"
 • Derë fundore pa manovrim me duar
 • Tub i poshtëm dysh - marmitë rrumbullake

Funksionet e sediljeve dhe të brendshme

 • Tapet në "Ebony"
 • Mbështetëse krahu në dyer, me lëkurë "Premium"
 • Levë marshesh metalike
 • Llambë e kabinës - Prapa
 • Pesë sedilje
 • Sedilje e përparme me rregullim elektrike me memorie
 • Pjesë e poshtme e rregullueshme e sediljes
 • Kolonë timoni me anim elektik dhe rregullim të lartësisë
 • Pedal - finiturë në "Metal"
 • Paketë për joduhanpirës
 • Timon me ngrohje
 • Sedilje të përparme - me pozicion 18x18
 • Fashë prej lëkure
 • Rrotulluesa prej lëkure në dyer
 • Diellpritës i shoferit me ndriçim të dyfishtë
 • Pasqyrë e brendshme "Electro Chromic"
 • Mbështetëse të pasme qendrore për kokën
 • Ndarje - palosje 60:40
 • Mbulesë për hapësirën e ngarkesës
 • Tapete të përparmë prej lëkure
 • Zbukurim me finiturë "Alston"
 • Kondicioner për komoditet përpara dhe pas
 • Sedilje të përparme me ftohje/ngrohje dhe të pasme me ngrohje
 • Vija të sipërme në "Ebony"
 • Depozita e larëseve - shtesë
 • Pakektë "KPH only Instrument"
 • Mbështetëse e përparme për kokën - e parregullueshme
 • Lëkurë e perforuar "SVR Pattern Oxford"
 • Ndriçim i konfigurueshëm i ambientit
 • Zbukurim i brendshëm në "Ebony/Ebony"
 • Mbështetëse krahu e sediljes me pjesë lëkure
 • Vendosje e pasqyrës së diellpritësit - Pasagjeri

KUR NUK KUPTOHET DOT NËSE ËSHTË E PËRDORUR DO TË THOTË SE ËSHTË LAND ROVER APPROVED

Përse "Approved"?

Approved

KUR NUK KUPTOHET DOT NËSE ËSHTË E PËRDORUR DO TË THOTË SE ËSHTË LAND ROVER APPROVED

Përse "Approved"?

Çdo automjet "Land Rover Approved" përfshin:

 • Garanci për automjet Land Rover Approved me kilometrazh të pakufizuar për dy vjet ose për 100.000 km
 • Asistencë dhe rikuperim rrugor për 24 muaj (MB dhe Evropë)
 • Inspektim shumëpikësh që mbulon deri në 165 kontrolle mekanike, elektrike dhe sigurie
 • Rinovimi dhe prova në rrugë nga teknikë të trajnuar nga "Land Rover"
 • Kontroll i pavarur/certifikuar i kilometrazhit dhe i historikut
 • Shërbim profesional, ekspert për këmbimin e pjesëve pavarësisht automjetit që keni në pronësi

Mësoni më shumë

Shitësi

Shitësi

Mektrin Motors

Autostrada Durres-Tirane, KM 6. Durres 2000

Faqja e shitësit Stoku i shitësit Stoku i grupit

Automjete të ngjashme

Email Telefon

Bëj një kërkesë

Duhen dhënë fushat e shënuara me yll (*)

INFORMACION I RËNDËSISHËM PËR KONSUMATORIN: Me dhënien e këtij informacioni ju bini dakord të kontaktoheni me anë të formave të mësipërme të komunikimit, përveç nëse përcaktoni ndryshe duke piketuar kutitë e mëposhtme. Jaguar Land Rover do t'i përdorë informacionet e mbledhura për t'ju informuar rreth produkteve dhe shërbimeve, si dhe për të përmirësuar mënyrën se si ju shërbejmë. Të dhënat tuaja do të administrohen në përputhje me ligjin Për mbrojtjen e të dhënave, 1998. Informacioni juaj do t'i zbulohet vetëm Jaguar Land Rover, shitësve të saj, partnerëve ekskluzivë, agjencive, filialeve apo kompanive të asociuara që ofrojnë shërbime për ju. Nëse dëshironi të përditësoni apo të ndryshoni të dhënat që i keni dhënë vullnetarisht, kontaktoni me Jaguar Land Rover në nr. 0800 110 110.

Faleminderit për kërkesën, do të të kontaktojmë pas pak.

RANGE ROVER SPORT 5.0 V8 SUPERCHARGED SVR

19 764 000 Lekë
Viti i modelit 2019
Pjesa e jashtme Autobiography Blue
Pjesa e brendshme Ebony Lëkurë
Kilometrazhi 8 800 Km
Transmisioni 8 marshe automatike
VED 1
Stili i trupit 5 dyer
Motori 5.0 V8 Supercharged
Lloji i karburantit Benzinë
Vendi Durres
Regjistrimi 27-12-2018 ‎