Rregullorja e skedarëve të personalizimit

Land Rover rekomandon përdorimin e skedarëve të personalizimit për ruajtjen e informacionit në kompjuterin tuaj, për përmirësimin e faqes tonë dhe për të na bërë të mundur reklamimin e atyre produkteve dhe shërbimeve që mund të paraqesin interes për ju. Njëri nga skedarët e personalizimit që përdorim është thelbësor për funksionimin e disa pjesëve të faqes dhe është caktuar tanimë. Të gjithë skedarët e personalizimit të kësaj faqeje mund t'i fshini dhe t'i bllokoni por do të vini re se disa elemente mund të mos punojnë në rregull. Për të mësuar më shumë rreth reklamimit sipas sjelljes në internet, ose rreth skedarëve të personalizimit që përdorim, dhe se si t'i fshini, shihni rregullorja e privatësisë. Me mbylljen, njëherësh bini dakord që skedarët e personalizimit të përdoren në përputhje me rregulloren tonë për skedarët e personalizimit.

Currency Advisory

Currency conversion and sale price from that of the selling retailers local currency is for information purposes only, and is not contractual. It should be used as a guide only and is based on a daily exchange rate provided by Google Finance.
By closing this message you agree that you have read the terms above.


Në rregull

ALL-NEW DISCOVERY 3.0 SDV6 HSE

Ofrohet për shitje në Mektrin Motors

Specifikimi

Viti i modelit2019
Pjesa e jashtmeSantorini Black
Pjesa e brendshmeLight Oyster / Espresso with Light Oyster Lëkurë
Kilometrazhi380 Km
Transmisioni8 marshe automatike
Stili i trupit5 Door
Motori3.0 SDV6
Lloji i karburantitNaftë
VendiDurres
Regjistrimi 05-06-2019 ‎

Shitësi

Mektrin Motors

Autostrada Durres-Tirane, KM 6. Durres 2000

e.shahini@mektrin.al
Veçoritë e theksuara

Veçoritë e theksuara

 • "SSD Navigation"
 • 7 sedilje
 • Fenerë me përshtatje "LED"
 • Grup virtuale instrumentesh TFT
 • Optimizim terreni 2
 • Sistem kamere rrethuese
 • Sistemi i ndezjes/fikjes
 • Tapet në "Espresso"
 • Timon me lëkurë
 • Xham i errët
Veçoritë

Veçoritë

Të tjera

 • LHD

Opsionet e disqeve të aliazhit dhe të disqeve

 • Kundërdado të rrotave
 • Sistem monitorimi për presionin e gomave

Transmisioni dhe dinamika e drejtimit

 • Kuti marshesh dyshe
 • Diferencial i hapur aksi të pasmë
 • Transmision me të gjitha rrotat aktive
 • Zbutje me ajër përpara dhe pas

Informacion, komunikim dhe argëtim

 • Komandim zanor
 • Foni "HI Line"
 • Luajtës CD/DVD
 • Sistem orientimi
 • Ekran me prekje 10.2" me rezolucion të lartë

Sistemet e mbrojtjes, sigurisë dhe të asistencës së avancuar për drejtuesin

 • Kyçje dyshe
 • Kënd paralajmërues
 • Zë pasiv/ndezje me buton me shtypje
 • Asistence në parkim
 • Mbroje perimetrike
 • Kuti e ndihmës së shpejtë
 • Frenim inteligjent në rast emergjence
 • Kamera me pamje përpara

Funksionet e jashtme

 • Xham me ngrohje
 • Llamba të përparme kundër mjegullës
 • Fshirëse elektrike e fenerëve
 • Çati në ngjyrën e trupit
 • Ndihmë për dritat e gjata automatike
 • Spërkatës me ujë të ngrohtë (Për xhamin e përparmë)
 • Derë fundore elektrike
 • Fenerë të dritave të shkurtra automatike
 • Doreza dyersh në ngjyrën e trupit
 • Ventilatorë elektrikë të parafangos së përparme - "Atlas"
 • Brez i përparmë i shasisë
 • Pasqyra në ngjyrën e trupit
 • Prapakolp i ulët në "Valance White Silver"
 • Fshirëse xhamash me diktim shiu
 • Fleta aktive
 • Pllaka mbrojtëse me shkëlqim

Funksionet e sediljeve dhe të brendshme

 • Kondicioner i përparmë për komoditet
 • Sedilje me ngrohje - Përpara dhe pas
 • Mbështetëse krahu në sediljen e shoferit - Me rregullim
 • Sedilje të përparme - me pozicion 12x12
 • Sedilje elektrike pasagjeri me rregullim përpara/pas/animi/lartësie
 • Ngrohës elektrik (PTC)
 • Kolonë timoni me anim elektik dhe rregullim të lartësisë
 • Paketë për joduhanpirës
 • Timon me ngrohje
 • Pasqyrë e brendshme "Electro Chromic"
 • Sedilje e përparme me rregullim elektrik me funksion memorieje për shoferin
 • Sedilje lëkure të perforuara "Grained"
 • Mbulesë për hapësirën e ngarkesës
 • Paketë klime të ftohtë
 • Pakektë "KPH only Instrument"
 • Mbështetëse mesi - shoferi 2 pozicione
 • Sedilje manuale në rreshtin e 3-të
 • Konsolë dhe mbështetëse krahu
 • Marshe
 • Rëshqitje dhe përkulje 60/40 e sediljeve të pasme

KUR NUK KUPTOHET DOT NËSE ËSHTË E PËRDORUR DO TË THOTË SE ËSHTË LAND ROVER APPROVED

Përse "Approved"?

Approved

KUR NUK KUPTOHET DOT NËSE ËSHTË E PËRDORUR DO TË THOTË SE ËSHTË LAND ROVER APPROVED

Përse "Approved"?

Çdo automjet "Land Rover Approved" përfshin:

 • Garanci për automjet Land Rover Approved me kilometrazh të pakufizuar për dy vjet ose për 100.000 km
 • Asistencë dhe rikuperim rrugor për 24 muaj (MB dhe Evropë)
 • Inspektim shumëpikësh që mbulon deri në 165 kontrolle mekanike, elektrike dhe sigurie
 • Rinovimi dhe prova në rrugë nga teknikë të trajnuar nga "Land Rover"
 • Kontroll i pavarur/certifikuar i kilometrazhit dhe i historikut
 • Shërbim profesional, ekspert për këmbimin e pjesëve pavarësisht automjetit që keni në pronësi

Mësoni më shumë

Shitësi

Shitësi

Mektrin Motors

Autostrada Durres-Tirane, KM 6. Durres 2000

Faqja e shitësit Stoku i shitësit Stoku i grupit

Automjete të ngjashme

Email Telefon

Bëj një kërkesë

Duhen dhënë fushat e shënuara me yll (*)

INFORMACION I RËNDËSISHËM PËR KONSUMATORIN: Me dhënien e këtij informacioni ju bini dakord të kontaktoheni me anë të formave të mësipërme të komunikimit, përveç nëse përcaktoni ndryshe duke piketuar kutitë e mëposhtme. Jaguar Land Rover do t'i përdorë informacionet e mbledhura për t'ju informuar rreth produkteve dhe shërbimeve, si dhe për të përmirësuar mënyrën se si ju shërbejmë. Të dhënat tuaja do të administrohen në përputhje me ligjin Për mbrojtjen e të dhënave, 1998. Informacioni juaj do t'i zbulohet vetëm Jaguar Land Rover, shitësve të saj, partnerëve ekskluzivë, agjencive, filialeve apo kompanive të asociuara që ofrojnë shërbime për ju. Nëse dëshironi të përditësoni apo të ndryshoni të dhënat që i keni dhënë vullnetarisht, kontaktoni me Jaguar Land Rover në nr. 0800 110 110.

Faleminderit për kërkesën, do të të kontaktojmë pas pak.

ALL-NEW DISCOVERY 3.0 SDV6 HSE

11 224 000 Lekë
Viti i modelit 2019
Pjesa e jashtme Santorini Black
Pjesa e brendshme Light Oyster / Espresso with Light Oyster Lëkurë
Kilometrazhi 380 Km
Transmisioni 8 marshe automatike
VED 1
Stili i trupit 5 dyer
Motori 3.0 SDV6
Lloji i karburantit Naftë
Vendi Durres
Regjistrimi 05-06-2019 ‎