Rregullorja e skedarëve të personalizimit

Land Rover rekomandon përdorimin e skedarëve të personalizimit për ruajtjen e informacionit në kompjuterin tuaj, për përmirësimin e faqes tonë dhe për të na bërë të mundur reklamimin e atyre produkteve dhe shërbimeve që mund të paraqesin interes për ju. Njëri nga skedarët e personalizimit që përdorim është thelbësor për funksionimin e disa pjesëve të faqes dhe është caktuar tanimë. Të gjithë skedarët e personalizimit të kësaj faqeje mund t'i fshini dhe t'i bllokoni por do të vini re se disa elemente mund të mos punojnë në rregull. Për të mësuar më shumë rreth reklamimit sipas sjelljes në internet, ose rreth skedarëve të personalizimit që përdorim, dhe se si t'i fshini, shihni rregullorja e privatësisë. Me mbylljen, njëherësh bini dakord që skedarët e personalizimit të përdoren në përputhje me rregulloren tonë për skedarët e personalizimit.

Currency Advisory

Currency conversion and sale price from that of the selling retailers local currency is for information purposes only, and is not contractual. It should be used as a guide only and is based on a daily exchange rate provided by Google Finance.
By closing this message you agree that you have read the terms above.


Në rregull

RANGE ROVER VELAR 3.0 V6 SUPERCHARGED FIRST EDITION

Ofrohet për shitje në Mektrin Motors

Specifikimi

Viti i modelit2017
Pjesa e jashtmeCorris Grey
Pjesa e brendshmeLight Oyster / Ebony Lëkurë
Kilometrazhi42 000 Km
Transmisioni8 marshe automatike
Stili i trupit5 Door
Motori3.0 V6 Supercharged
Lloji i karburantitBenzinë
VendiDurres
Regjistrimi 09-08-2017 ‎

Shitësi

Mektrin Motors

Autostrada Durres-Tirane, KM 6. Durres 2000

e.shahini@mektrin.al
Veçoritë e theksuara

Veçoritë e theksuara

 • "SSD Navigation"
 • Ekran me prekje "HLDF"
 • Grup virtuale instrumentesh TFT
 • Kamera me pamje përpara
 • Optimizim terreni 2
 • Sistemi i ndezjes/fikjes
 • Xham i errët
 • Zbukurim me finiturë "Alston"
 • Çati "Black"
 • Çati me rrëshqitje - "Panoramic"
Veçoritë

Veçoritë

Të tjera

 • LHD

Opsionet e disqeve të aliazhit dhe të disqeve

 • Sistem monitorimi për presionin e gomave

Informacion, komunikim dhe argëtim

 • Komandim zanor
 • Foni "Meridian Signature Reference" (1700 w)
 • Sistem orientimi

Transmisioni dhe dinamika e drejtimit

 • Dinamikë me përshtatje
 • Transmision me të gjitha rrotat aktive
 • Zbutje me ajër përpara dhe pas
 • Diferencial kyçjeje aksi të pasmë
 • Kontroll ecurie në të gjitha terrenet

Sistemet e mbrojtjes, sigurisë dhe të asistencës së avancuar për drejtuesin

 • Kyçje dyshe
 • Zë pasiv/ndezje me buton me shtypje
 • Mbroje perimetrike dhe volumetrike
 • Asistence në parkim
 • Kontroll me përshtatje i drejtimit dhe ndihmë në rrugë
 • Ekran orientues

Funksionet e jashtme

 • Pasqyra të jashtme të dyerve me finiturë "Black"
 • Xham me ngrohje
 • Llamba të përparme kundër mjegullës
 • Fshirëse elektrike e fenerëve
 • Ndihmë për dritat e gjata automatike
 • Spërkatës me ujë të ngrohtë (Për xhamin e përparmë)
 • Veshje boje në pjesën e poshtme të trupit
 • Brez i përparmë i shasisë
 • Derë fundore pa manovrim me duar

Funksionet e sediljeve dhe të brendshme

 • Kolonë elektrike dhe e rregullueshme timoni
 • Sedilje e pasme me tërheqje, elektrike
 • Kondicioner i përparmë për komoditet
 • Sedilje e përparme me rregullim elektrike me memorie
 • Lëkurë "Oxford"
 • Ngrohës elektrik (PTC)
 • Pedal - finiturë në "Metal"
 • Paketë për joduhanpirës
 • Timon me ngrohje
 • Tapete të përparme "Premium"
 • Fashë prej lëkure
 • Pasqyrë e brendshme "Electro Chromic"
 • Mbështetëse krahu - Palosje e pasme qendrore
 • Vija të sipërme në "Ebony"
 • Pakektë "KPH only Instrument"
 • Sedilje të përparme me ngrohje/ftohje
 • Marshe - "Noble"

KUR NUK KUPTOHET DOT NËSE ËSHTË E PËRDORUR DO TË THOTË SE ËSHTË LAND ROVER APPROVED

Përse "Approved"?

Approved

KUR NUK KUPTOHET DOT NËSE ËSHTË E PËRDORUR DO TË THOTË SE ËSHTË LAND ROVER APPROVED

Përse "Approved"?

Çdo automjet "Land Rover Approved" përfshin:

 • Garanci për automjet Land Rover Approved me kilometrazh të pakufizuar për dy vjet ose për 100.000 km
 • Asistencë dhe rikuperim rrugor për 24 muaj (MB dhe Evropë)
 • Inspektim shumëpikësh që mbulon deri në 165 kontrolle mekanike, elektrike dhe sigurie
 • Rinovimi dhe prova në rrugë nga teknikë të trajnuar nga "Land Rover"
 • Kontroll i pavarur/certifikuar i kilometrazhit dhe i historikut
 • Shërbim profesional, ekspert për këmbimin e pjesëve pavarësisht automjetit që keni në pronësi

Mësoni më shumë

Shitësi

Shitësi

Mektrin Motors

Autostrada Durres-Tirane, KM 6. Durres 2000

Faqja e shitësit Stoku i shitësit Stoku i grupit

Automjete të ngjashme

Email Telefon

Bëj një kërkesë

Duhen dhënë fushat e shënuara me yll (*)

INFORMACION I RËNDËSISHËM PËR KONSUMATORIN: Me dhënien e këtij informacioni ju bini dakord të kontaktoheni me anë të formave të mësipërme të komunikimit, përveç nëse përcaktoni ndryshe duke piketuar kutitë e mëposhtme. Jaguar Land Rover do t'i përdorë informacionet e mbledhura për t'ju informuar rreth produkteve dhe shërbimeve, si dhe për të përmirësuar mënyrën se si ju shërbejmë. Të dhënat tuaja do të administrohen në përputhje me ligjin Për mbrojtjen e të dhënave, 1998. Informacioni juaj do t'i zbulohet vetëm Jaguar Land Rover, shitësve të saj, partnerëve ekskluzivë, agjencive, filialeve apo kompanive të asociuara që ofrojnë shërbime për ju. Nëse dëshironi të përditësoni apo të ndryshoni të dhënat që i keni dhënë vullnetarisht, kontaktoni me Jaguar Land Rover në nr. 0800 110 110.

Faleminderit për kërkesën, do të të kontaktojmë pas pak.

RANGE ROVER VELAR 3.0 V6 SUPERCHARGED FIRST EDITION

9 760 000 Lekë
Viti i modelit 2018
Pjesa e jashtme Corris Grey
Pjesa e brendshme Light Oyster / Ebony Lëkurë
Kilometrazhi 42 000 Km
Transmisioni 8 marshe automatike
VED 1
Stili i trupit 5 dyer
Motori 3.0 V6 Supercharged
Lloji i karburantit Benzinë
Vendi Durres
Regjistrimi 09-08-2017 ‎