Rregullorja e skedarëve të personalizimit

Land Rover rekomandon përdorimin e skedarëve të personalizimit për ruajtjen e informacionit në kompjuterin tuaj, për përmirësimin e faqes tonë dhe për të na bërë të mundur reklamimin e atyre produkteve dhe shërbimeve që mund të paraqesin interes për ju. Njëri nga skedarët e personalizimit që përdorim është thelbësor për funksionimin e disa pjesëve të faqes dhe është caktuar tanimë. Të gjithë skedarët e personalizimit të kësaj faqeje mund t'i fshini dhe t'i bllokoni por do të vini re se disa elemente mund të mos punojnë në rregull. Për të mësuar më shumë rreth reklamimit sipas sjelljes në internet, ose rreth skedarëve të personalizimit që përdorim, dhe se si t'i fshini, shihni rregullorja e privatësisë. Me mbylljen, njëherësh bini dakord që skedarët e personalizimit të përdoren në përputhje me rregulloren tonë për skedarët e personalizimit.

Currency Advisory

Currency conversion and sale price from that of the selling retailers local currency is for information purposes only, and is not contractual. It should be used as a guide only and is based on a daily exchange rate provided by Google Finance.
By closing this message you agree that you have read the terms above.


Në rregull

RANGE ROVER EVOQUE 5 DYER 2.0 TD4 SE DYNAMIC (150PS)

Ofrohet për shitje në Mektrin Motors

Specifikimi

Viti i modelit2017
Pjesa e jashtmeSantorini Black
Pjesa e brendshmeLunar / Ivory Lëkurë
Kilometrazhi21 200 Km
TransmisioniAutomatik
Stili i trupit5 Door
Motori2.0 TD4
Lloji i karburantitNaftë
VendiDurres
Regjistrimi 26-05-2017 ‎

Shitësi

Mektrin Motors

Autostrada Durres-Tirane, KM 6. Durres 2000

e.shahini@mektrin.al
Veçoritë e theksuara

Veçoritë e theksuara

 • "SD Navigation"
 • Ekran me prekje "HLDF"
 • Fenerë biksesoni
 • Kamera për shikim pas
 • LHD
 • Ndezje me buton
 • Optimizim terreni
 • Sedilje elektrike - forma 12x12
 • Transmision me të gjitha rrotat aktive
 • Xham i errët
 • Çati panoramike e fiksuar
Veçoritë

Veçoritë

Opsionet e disqeve të aliazhit dhe të disqeve

 • Kundërdado të rrotave
 • Sistem monitorimi për presionin e gomave
 • Rrotë rezervë 18", prej çeliku

Transmisioni dhe dinamika e drejtimit

 • Drejtim vrulli me anë të frenimit
 • Komanda e shpejtësisë konstante
 • Transmision efikas
 • Sensor i cilësisë së ajrit në kabinë

Informacion, komunikim dhe argëtim

 • Komandim zanor
 • Transmetim audioje me "Bluetooth"
 • Sistem audioje bazë
 • Sistem orientimi - kartë SD

Sistemet e mbrojtjes, sigurisë dhe të asistencës së avancuar për drejtuesin

 • Kyçje dyshe
 • Sistemi i ndezjes/fikjes
 • Sensor për kontrollin e parkimit në distancë - Pjesa e përparme
 • Kontroll i zbritjes në malore
 • Fenerë të integruar për afër
 • Mbroje perimetrike
 • Frenim inteligjent në rast emergjence
 • Ndihmë për mbajtjen e korsisë me diktim të përgjumjes së shoferit
 • Kamera me pamje përpara

Funksionet e jashtme

 • Pasqyra të jashtme të dyerve me finiturë "Black"
 • Llamba për ditën
 • Applique - Black
 • Ventilatorë elektrikë të parafangos së përparme "Black"
 • Shirita anësorë mbrojtës - Pa zbukurim
 • Llamba të përparme kundër mjegullës
 • Fshirëse elektrike e fenerëve
 • Çati në ngjyrën e trupit
 • Ndihmë për dritat e gjata automatike
 • Xham i pasmë me ngrohje
 • Fener me ndezje/fikje automatike
 • Derë fundore elektrike
 • Doreza dyersh në ngjyrën e trupit
 • Pasqyra dyersh, elektrike, me ngrohje dhe palosje
 • Fole e dritave kundër mjegullës - Black
 • Grilë e përpame - "Narvik Black" me rrethim "Atlas"
 • Tub i poshtëm dysh - marmitë katrore
 • Prapakolp i ulët në "Valence Black"
 • Fshirëse xhamash me diktim shiu
 • Pllaka mbrojtëse "Standard"
 • Shirita mbrojtës të dyerve - Pastic
 • Parmakë të zgjatur anësorë në ngjyrën e trupit
 • Parakolp "S"
 • Grup trupimi "SE Dynamic"

Funksionet e sediljeve dhe të brendshme

 • Grilë dritareje çatier
 • Sedilje elektrike për shoferin
 • Levë marshi me rrotullim
 • Timon me lëkurë
 • Ngrohës elektrik (PTC)
 • Ndriçim i ambientit
 • Paketë për joduhanpirës
 • Pjesë të sipërme "Ivory"
 • Kondicioner ATC
 • Pasqyra dyshe me ndriçim, diellpritës "Vanity"
 • Pasqyrë e brendshme "Electro Chromic"
 • Sedilje me ngrohje- Për shoferin dhe pasagjerin
 • Mbështetëse të pasme qendrore për kokën
 • Mbështetëse krahu - Palosje e pasme qendrore
 • Mbështetëse krahu, prej lëkure, në dyer
 • Sedilje lëkure të perforuara "Grained"
 • Konsolë - ventilatorë të pasmë me kontroll klimatik
 • Ndarje - palosje 60:40
 • Alumin me shkëlqim "Satin"
 • Pakektë "KPH only Instrument"
 • Mbështetëse mesi - shoferi 4 pozicione
 • Kolonë e rregullueshme timoni
 • Zbukurim i brendshëm në "Ivory/Lunar"
 • Fashë "Lunar"
 • Tapetë të përparmë dyshemeje

KUR NUK KUPTOHET DOT NËSE ËSHTË E PËRDORUR DO TË THOTË SE ËSHTË LAND ROVER APPROVED

Përse "Approved"?

Approved

KUR NUK KUPTOHET DOT NËSE ËSHTË E PËRDORUR DO TË THOTË SE ËSHTË LAND ROVER APPROVED

Përse "Approved"?

Çdo automjet "Land Rover Approved" përfshin:

 • Garanci për automjet Land Rover Approved me kilometrazh të pakufizuar për dy vjet ose për 100.000 km
 • Asistencë dhe rikuperim rrugor për 24 muaj (MB dhe Evropë)
 • Inspektim shumëpikësh që mbulon deri në 165 kontrolle mekanike, elektrike dhe sigurie
 • Rinovimi dhe prova në rrugë nga teknikë të trajnuar nga "Land Rover"
 • Kontroll i pavarur/certifikuar i kilometrazhit dhe i historikut
 • Shërbim profesional, ekspert për këmbimin e pjesëve pavarësisht automjetit që keni në pronësi

Mësoni më shumë

Shitësi

Shitësi

Mektrin Motors

Autostrada Durres-Tirane, KM 6. Durres 2000

Faqja e shitësit Stoku i shitësit Stoku i grupit

Automjete të ngjashme

Email Telefon

Bëj një kërkesë

Duhen dhënë fushat e shënuara me yll (*)

INFORMACION I RËNDËSISHËM PËR KONSUMATORIN: Me dhënien e këtij informacioni ju bini dakord të kontaktoheni me anë të formave të mësipërme të komunikimit, përveç nëse përcaktoni ndryshe duke piketuar kutitë e mëposhtme. Jaguar Land Rover do t'i përdorë informacionet e mbledhura për t'ju informuar rreth produkteve dhe shërbimeve, si dhe për të përmirësuar mënyrën se si ju shërbejmë. Të dhënat tuaja do të administrohen në përputhje me ligjin Për mbrojtjen e të dhënave, 1998. Informacioni juaj do t'i zbulohet vetëm Jaguar Land Rover, shitësve të saj, partnerëve ekskluzivë, agjencive, filialeve apo kompanive të asociuara që ofrojnë shërbime për ju. Nëse dëshironi të përditësoni apo të ndryshoni të dhënat që i keni dhënë vullnetarisht, kontaktoni me Jaguar Land Rover në nr. 0800 110 110.

Faleminderit për kërkesën, do të të kontaktojmë pas pak.

RANGE ROVER EVOQUE 5 DYER 2.0 TD4 SE DYNAMIC (150PS)

5 355 000 Lekë
Viti i modelit 2017
Pjesa e jashtme Santorini Black
Pjesa e brendshme Lunar / Ivory Lëkurë
Kilometrazhi 21 200 Km
Transmisioni Automatik
VED 1
Stili i trupit 5 dyer
Motori 2.0 TD4
Lloji i karburantit Naftë
Vendi Durres
Regjistrimi 26-05-2017 ‎