Rregullorja e skedarëve të personalizimit

Land Rover rekomandon përdorimin e skedarëve të personalizimit për ruajtjen e informacionit në kompjuterin tuaj, për përmirësimin e faqes tonë dhe për të na bërë të mundur reklamimin e atyre produkteve dhe shërbimeve që mund të paraqesin interes për ju. Njëri nga skedarët e personalizimit që përdorim është thelbësor për funksionimin e disa pjesëve të faqes dhe është caktuar tanimë. Të gjithë skedarët e personalizimit të kësaj faqeje mund t'i fshini dhe t'i bllokoni por do të vini re se disa elemente mund të mos punojnë në rregull. Për të mësuar më shumë rreth reklamimit sipas sjelljes në internet, ose rreth skedarëve të personalizimit që përdorim, dhe se si t'i fshini, shihni rregullorja e privatësisë. Me mbylljen, njëherësh bini dakord që skedarët e personalizimit të përdoren në përputhje me rregulloren tonë për skedarët e personalizimit.

Currency Advisory

Currency conversion and sale price from that of the selling retailers local currency is for information purposes only, and is not contractual. It should be used as a guide only and is based on a daily exchange rate provided by Google Finance.
By closing this message you agree that you have read the terms above.


Në rregull

ALL-NEW DISCOVERY 2.0 TD4 HSE LUXURY

Ofrohet për shitje në Mektrin Motors

Specifikimi

Viti i modelit2018
Pjesa e jashtmeSantorini Black
Pjesa e brendshmeEspresso / Nimbus Lëkurë
Kilometrazhi14 000 Km
Transmisioni8 marshe automatike
Stili i trupit5 Door
Motori2.0 TD4
Lloji i karburantitNaftë
VendiDurres
Regjistrimi 20-03-2018 ‎

Shitësi

Mektrin Motors

Autostrada Durres-Tirane, KM 6. Durres 2000

e.shahini@mektrin.al
Veçoritë e theksuara

Veçoritë e theksuara

 • "InControl? Remote & Secure" (Kërkohet abonim)
 • "Rear Seat Entertainment"
 • "SSD Navigation"
 • 7 sedilje
 • Aplikacionet "InControl"
 • Asistencë perpendikulare në parkim
 • Diferencial i hapur aksi të pasmë
 • Fenerë "LED"
 • LHD
 • Lidhje celulare 3G
 • Sensor për kontrollin e parkimit në distancë - Pjesa e përparme
 • Timon me ngrohje
 • Transmision me të gjitha rrotat aktive
 • Ventilatorë elektrikë të parafangos së përparme - "Atlas"
 • Xham i errët
Veçoritë

Veçoritë

Opsionet e disqeve të aliazhit dhe të disqeve

 • Kundërdado të rrotave
 • Sistem monitorimi për presionin e gomave
 • Gomë rezervë me madhësi të plotë

Transmisioni dhe dinamika e drejtimit

 • Optimizim terreni
 • Zbutje me ajër përpara dhe pas
 • Kuti marshesh njëshe

Informacion, komunikim dhe argëtim

 • Komandim zanor
 • Kanal mesazhesh trafiku (TMC)
 • DAB (Transmetim dixhital i audios)
 • Foni "Premium"
 • "InControl? Protect"
 • Sistem orientimi
 • Ekran me prekje 10.2" me rezolucion të lartë

Sistemet e mbrojtjes, sigurisë dhe të asistencës së avancuar për drejtuesin

 • Kyçje dyshe
 • Kënd paralajmërues
 • Sistemi i ndezjes/fikjes
 • Zë pasiv/ndezje me buton me shtypje
 • Mbroje perimetrike dhe volumetrike
 • Sistem kamere rrethuese
 • Kontroll me përshtatje i drejtimit dhe ndihmë në rrugë
 • Alarm - Sistem rezervimi baterie me sensor animi
 • Fenerë të integruar për afër
 • Ndihmës parkimi prapa
 • Ekran orientues
 • Kamera me pamje përpara

Funksionet e jashtme

 • Doreza dyersh me bojë "Noble"
 • Grup dhe prizë elektrike me 13 kunja
 • Pasqyra elektrike, me ngrohje, me elektropalosje, me memorie
 • Pasqyra të jashtme me vetëerrësim
 • Xham me ngrohje
 • Llamba të përparme kundër mjegullës
 • Fshirëse elektrike e fenerëve
 • Çati në ngjyrën e trupit
 • Ndihmë për dritat e gjata automatike
 • Spërkatës me ujë të ngrohtë (Për xhamin e përparmë)
 • Fenerë të dritave të shkurtra automatike
 • Çengel i çmontueshëm elektrik rimorkimi
 • Prapakolp - pa lyerje
 • Paketë e çengelit me çmontim elektrik 1
 • Brez i përparmë i shasisë
 • Derë fundore pa manovrim me duar
 • Pasqyra në ngjyrën e trupit
 • Prapakolp i ulët në "Valance White Silver"
 • Fshirëse xhamash me diktim shiu
 • Pllaka mbrojtëse me shkëlqim

Funksionet e sediljeve dhe të brendshme

 • Tapet në "Espresso"
 • Sedilje elektrike në rreshtin e 3-të
 • Sedilje e pasme me tërheqje, elektrike
 • Timon me lëkurë
 • Mbështetëse krahu në sediljen e shoferit - Me rregullim
 • Lëkurë "Oxford"
 • Pjesë e poshtme e rregullueshme e sediljes
 • Sedilje të përparme - me pozicion 12x12
 • Sedilje elektrike pasagjeri me rregullim përpara/pas/animi/lartësie
 • Kolonë timoni me anim elektik dhe rregullim të lartësisë
 • Kontroll klimanti në 4 zona
 • Ngrohës me karburant
 • Tapete të përparme "Premium"
 • Pasqyrë e brendshme "Electro Chromic"
 • Sedilje e përparme me rregullim elektrik me funksion memorieje për shoferin
 • Mbulesë për hapësirën e ngarkesës
 • Paketë për duhanpirës
 • Kontroll klimatik në xhamin e përparmë
 • Pakektë "KPH only Instrument"
 • Paletë "Extended Leather"
 • Ndriçim i konfigurueshëm i ambientit
 • Marshe
 • Rëshqitje dhe përkulje 60/40 e sediljeve të pasme
 • Ndriçim te zona e këmbëve

KUR NUK KUPTOHET DOT NËSE ËSHTË E PËRDORUR DO TË THOTË SE ËSHTË LAND ROVER APPROVED

Përse "Approved"?

Approved

KUR NUK KUPTOHET DOT NËSE ËSHTË E PËRDORUR DO TË THOTË SE ËSHTË LAND ROVER APPROVED

Përse "Approved"?

Çdo automjet "Land Rover Approved" përfshin:

 • Garanci për automjet Land Rover Approved me kilometrazh të pakufizuar për dy vjet ose për 100.000 km
 • Asistencë dhe rikuperim rrugor për 24 muaj (MB dhe Evropë)
 • Inspektim shumëpikësh që mbulon deri në 165 kontrolle mekanike, elektrike dhe sigurie
 • Rinovimi dhe prova në rrugë nga teknikë të trajnuar nga "Land Rover"
 • Kontroll i pavarur/certifikuar i kilometrazhit dhe i historikut
 • Shërbim profesional, ekspert për këmbimin e pjesëve pavarësisht automjetit që keni në pronësi

Mësoni më shumë

Shitësi

Shitësi

Mektrin Motors

Autostrada Durres-Tirane, KM 6. Durres 2000

Faqja e shitësit Stoku i shitësit Stoku i grupit

Automjete të ngjashme

Email Telefon

Bëj një kërkesë

Duhen dhënë fushat e shënuara me yll (*)

INFORMACION I RËNDËSISHËM PËR KONSUMATORIN: Me dhënien e këtij informacioni ju bini dakord të kontaktoheni me anë të formave të mësipërme të komunikimit, përveç nëse përcaktoni ndryshe duke piketuar kutitë e mëposhtme. Jaguar Land Rover do t'i përdorë informacionet e mbledhura për t'ju informuar rreth produkteve dhe shërbimeve, si dhe për të përmirësuar mënyrën se si ju shërbejmë. Të dhënat tuaja do të administrohen në përputhje me ligjin Për mbrojtjen e të dhënave, 1998. Informacioni juaj do t'i zbulohet vetëm Jaguar Land Rover, shitësve të saj, partnerëve ekskluzivë, agjencive, filialeve apo kompanive të asociuara që ofrojnë shërbime për ju. Nëse dëshironi të përditësoni apo të ndryshoni të dhënat që i keni dhënë vullnetarisht, kontaktoni me Jaguar Land Rover në nr. 0800 110 110.

Faleminderit për kërkesën, do të të kontaktojmë pas pak.

ALL-NEW DISCOVERY 2.0 TD4 HSE LUXURY

7 862 500 Lekë
Viti i modelit 2017
Pjesa e jashtme Santorini Black
Pjesa e brendshme Espresso / Nimbus Lëkurë
Kilometrazhi 14 000 Km
Transmisioni 8 marshe automatike
VED 1
Stili i trupit 5 dyer
Motori 2.0 TD4
Lloji i karburantit Naftë
Vendi Durres
Regjistrimi 20-03-2018 ‎