Mektrin Motors
Autostrada Durres-Tirane, KM 6, Xhafzotaj, Durres, 2001
Sallë ekspozite e hapur deri në 17:00 sonte
Shitjet: +355 69 705 0800
E hënë 08:00 - 17:00
E martë 08:00 - 17:00
E mërkurë 08:00 - 17:00
E enjte 08:00 - 17:00
E premte 08:00 - 17:00
E shtunë 08:00 - 14:00
E diel 09:00 - 15:00
1

Automjetet në Aksione

Në dispozicion në Mektrin Motors

Mënyra e preferuar e kontaktit

INFORMACION I RËNDËSISHËM PËR KONSUMATORIN: Me dhënien e këtij informacioni, ju pranoni të kontaktoheni nëpërmjet mënyrave të mësipërme të komunikimit, përveçse nëse thoni ndryshe duke shënuar një kuti çfarëdo më poshtë. "Jaguar Land Rover" do të përdorë çdo informacion të mbledhur për t'ju informuar rreth produkteve dhe shërbimeve dhe për të përmirësuar mënyrën se si ju shërbejmë. Të dhënat tuaja do të trajtohen në përputhje me Aktin e Mbrojtjes së të Dhënave, 1998. Informacionet tuaja do të ndahen vetëm me "Jaguar Land Rover", me shitësit e saj, partnerët e franshizës, agjencitë, filialet ose shoqëritë e lidhura që ofrojnë shërbime në dobinë tuaj.