Rregullorja e skedarëve të personalizimit

Land Rover rekomandon përdorimin e skedarëve të personalizimit për ruajtjen e informacionit në kompjuterin tuaj, për përmirësimin e faqes tonë dhe për të na bërë të mundur reklamimin e atyre produkteve dhe shërbimeve që mund të paraqesin interes për ju. Njëri nga skedarët e personalizimit që përdorim është thelbësor për funksionimin e disa pjesëve të faqes dhe është caktuar tanimë. Të gjithë skedarët e personalizimit të kësaj faqeje mund t'i fshini dhe t'i bllokoni por do të vini re se disa elemente mund të mos punojnë në rregull. Për të mësuar më shumë rreth reklamimit sipas sjelljes në internet, ose rreth skedarëve të personalizimit që përdorim, dhe se si t'i fshini, shihni rregullorja e privatësisë. Me mbylljen, njëherësh bini dakord që skedarët e personalizimit të përdoren në përputhje me rregulloren tonë për skedarët e personalizimit.

Currency Advisory

Currency conversion and sale price from that of the selling retailers local currency is for information purposes only, and is not contractual. It should be used as a guide only and is based on a daily exchange rate provided by Google Finance.
By closing this message you agree that you have read the terms above.


Në rregull

RANGE ROVER SPORT 3.0 TDV6 HSE DYNAMIC

Available for sale at Mektrin Motors

Specification

Model Year2018
ExteriorSantorini Black
InteriorTan / Ebony Lëkurë
Mileage500 Km
Transmission8 marshe automatike
Stili i trupit5 Door
Motori3.0 TDV6
Lloji i karburantitNaftë
VendiDurres
Regjistrimi 28-03-2018 ‎

Shitësi

Mektrin Motors

Autostrada Durres-Tirane, KM 6. Durres 2000

e.shahini@mektrin.al
Veçoritë e theksuara

Veçoritë e theksuara

 • Disqe aliazhi 21" në "Delta Wing Diamond Turned"
 • Ekran me prekje "HLDF"
 • Fener me ndezje/fikje automatike
 • Fenerë adaptivë ksesoni
 • Grup virtuale instrumentesh TFT
 • Kontroll klimanti në 3 zona
 • Luajtës CD/DVD
 • Xham i errët
Veçoritë

Veçoritë

Transmisioni dhe dinamika e drejtimit

 • Optimizim terreni 2

Opsionet e disqeve të aliazhit dhe të disqeve

 • Sistem monitorimi për presionin e gomave

Informacion, komunikim dhe argëtim

 • Lidhje e ndërfaqes me "Bluetooth"
 • Transmetim audioje me "Bluetooth"
 • Njohje tabelash rrugore
 • Sistem navigimi me ngjyra

Funksionet e sediljeve dhe të brendshme

 • Levë marshesh metalike
 • Kolonë timoni me anim elektik dhe rregullim të lartësisë
 • Konsolë me ftohje - Përpara
 • Fashë prej lëkure
 • Kondicioner ATC
 • Mbështetëse krahu, prej lëkure, në dyer
 • Ndarje - palosje 60:40
 • "Grand Black"
 • Kondicioner për komoditet përpara dhe pas
 • Konsolë dhe mbështetëse krahu
 • Fashë në "Tan / Ebony"

Funksionet e jashtme

 • Llamba për ditën
 • Nivelim dinamik i fenerëve
 • Zbukurime të kofanos - Black
 • Çati me rrëshqitje - "Panoramic"
 • Llamba të përparme kundër mjegullës
 • Fenerë biksesoni
 • Derë fundore elektrike njëpjesëshe
 • Çati në ngjyrën e trupit
 • Grila - "Gloss Black"
 • Derë fundore pa manovrim me duar
 • Bojë metalike

KUR NUK KUPTOHET DOT NËSE ËSHTË E PËRDORUR DO TË THOTË SE ËSHTË LAND ROVER APPROVED

Përse "Approved"?

Approved

KUR NUK KUPTOHET DOT NËSE ËSHTË E PËRDORUR DO TË THOTË SE ËSHTË LAND ROVER APPROVED

Përse "Approved"?

Çdo automjet "Land Rover Approved" përfshin:

 • Garanci për automjet Land Rover Approved me kilometrazh të pakufizuar për dy vjet ose për 100.000 km
 • Asistencë dhe rikuperim rrugor për 24 muaj (MB dhe Evropë)
 • Inspektim shumëpikësh që mbulon deri në 165 kontrolle mekanike, elektrike dhe sigurie
 • Rinovimi dhe prova në rrugë nga teknikë të trajnuar nga "Land Rover"
 • Kontroll i pavarur/certifikuar i kilometrazhit dhe i historikut
 • Shërbim profesional, ekspert për këmbimin e pjesëve pavarësisht automjetit që keni në pronësi

Mësoni më shumë

Shitësi

Shitësi

Mektrin Motors

Autostrada Durres-Tirane, KM 6. Durres 2000

Faqja e shitësit Stoku i shitësit Stoku i grupit

Automjete të ngjashme

Email Telefon

Bëj një kërkesë

Duhen dhënë fushat e shënuara me yll (*)

INFORMACION I RËNDËSISHËM PËR KONSUMATORIN: Me dhënien e këtij informacioni ju bini dakord të kontaktoheni me anë të formave të mësipërme të komunikimit, përveç nëse përcaktoni ndryshe duke piketuar kutitë e mëposhtme. Jaguar Land Rover do t'i përdorë informacionet e mbledhura për t'ju informuar rreth produkteve dhe shërbimeve, si dhe për të përmirësuar mënyrën se si ju shërbejmë. Të dhënat tuaja do të administrohen në përputhje me ligjin Për mbrojtjen e të dhënave, 1998. Informacioni juaj do t'i zbulohet vetëm Jaguar Land Rover, shitësve të saj, partnerëve ekskluzivë, agjencive, filialeve apo kompanive të asociuara që ofrojnë shërbime për ju. Nëse dëshironi të përditësoni apo të ndryshoni të dhënat që i keni dhënë vullnetarisht, kontaktoni me Jaguar Land Rover në nr. 0800 110 110.

Faleminderit për kërkesën, do të të kontaktojmë pas pak.

RANGE ROVER SPORT 3.0 TDV6 HSE DYNAMIC

100 000 Lekë
Viti i modelit 2018
Pjesa e jashtme Santorini Black
Pjesa e brendshme Tan / Ebony Lëkurë
Kilometrazhi 500 Km
Transmisioni 8 marshe automatike
VED 1
Stili i trupit 5 dyer
Motori 3.0 TDV6
Lloji i karburantit Naftë
Vendi Durres
Regjistrimi 28-03-2018 ‎