Rregullorja e skedarëve të personalizimit

Land Rover rekomandon përdorimin e skedarëve të personalizimit për ruajtjen e informacionit në kompjuterin tuaj, për përmirësimin e faqes tonë dhe për të na bërë të mundur reklamimin e atyre produkteve dhe shërbimeve që mund të paraqesin interes për ju. Njëri nga skedarët e personalizimit që përdorim është thelbësor për funksionimin e disa pjesëve të faqes dhe është caktuar tanimë. Të gjithë skedarët e personalizimit të kësaj faqeje mund t'i fshini dhe t'i bllokoni por do të vini re se disa elemente mund të mos punojnë në rregull. Për të mësuar më shumë rreth reklamimit sipas sjelljes në internet, ose rreth skedarëve të personalizimit që përdorim, dhe se si t'i fshini, shihni rregullorja e privatësisë. Me mbylljen, njëherësh bini dakord që skedarët e personalizimit të përdoren në përputhje me rregulloren tonë për skedarët e personalizimit.

Currency Advisory

Currency conversion and sale price from that of the selling retailers local currency is for information purposes only, and is not contractual. It should be used as a guide only and is based on a daily exchange rate provided by Google Finance.
By closing this message you agree that you have read the terms above.


Në rregull

DISCOVERY SPORT 2.2 DIESEL SE

Available for sale at Mektrin Motors

Specification

Model Year2015
ExteriorFirenze Red
InteriorLunar / Cirrus Lëkurë
Mileage69 500 Km
TransmissionAutomatik
Stili i trupit5 Door
Motori2.2 Diesel
Lloji i karburantitNaftë
VendiDurres
Regjistrimi 12-11-2015 ‎

Shitësi

Mektrin Motors

Autostrada Durres-Tirane, KM 6. Durres 2000

e.shahini@mektrin.al
Veçoritë e theksuara

Veçoritë e theksuara

 • Bojë metalike
 • Fashë "Cirrus/Lunar"
 • Kondicioner ATC
 • Ndezje me buton
 • Pesë sedilje
 • Sistemi i ndezjes/fikjes
 • Transmetim audioje me "Bluetooth"
 • Transmision me të gjitha rrotat aktive
Veçoritë

Veçoritë

Të tjera

 • LHD

Transmisioni dhe dinamika e drejtimit

 • Komanda e shpejtësisë konstante
 • Optimizim terreni
 • Transmision efikas

Opsionet e disqeve të aliazhit dhe të disqeve

 • Kundërdado të rrotave
 • Sistem monitorimi për presionin e gomave
 • Rrotë rezervë 18", prej çeliku
 • Rrotë rezervë me madhësi jo të plotë
 • Disqe aliazhi 18" 9-shkallëshe në "Shadowline Sparkle Silver"

Informacion, komunikim dhe argëtim

 • Ekran TFT
 • Komandim zanor
 • Kanal mesazhesh trafiku (TMC)
 • Sistem orientimi
 • Përformancë e fonisë "Mid"
 • USB me karikim në konsolën e qendrës

Sistemet e mbrojtjes, sigurisë dhe të asistencës së avancuar për drejtuesin

 • Kyçje dyshe
 • Fenerë të integruar për afër
 • Ndihmës parkimi prapa
 • Mbroje perimetrike
 • Paralajmërues për daljen nga korsia
 • Airbag i çmontueshëm anësor
 • Frenim inteligjent në rast emergjence
 • Kamera me pamje përpara

Funksionet e jashtme

 • Llamba për ditën
 • Nivelim dinamik i fenerëve
 • Xham i errët
 • Llamba të përparme kundër mjegullës
 • Fshirëse elektrike e fenerëve
 • Fenerë biksesoni
 • Çati në ngjyrën e trupit
 • Xham i pasmë me ngrohje
 • Çati panoramike e fiksuar
 • Fener me ndezje/fikje automatike
 • Derë fundore elektrike
 • Fenerë të dritave të shkurtra automatike
 • Doreza dyersh në ngjyrën e trupit
 • Pasqyra dyersh, elektrike, me ngrohje dhe palosje
 • Grilë "Dark Atlas"
 • Ventilatorë elektrikë të parafangos së përparme - "Dark Atlas"
 • Pasqyra në ngjyrën e trupit
 • Fshirëse xhamash me diktim shiu
 • Pllaka mbrojtëse "Standard"

Funksionet e sediljeve dhe të brendshme

 • Kolonë elektrike dhe e rregullueshme timoni
 • Levë marshi me rrotullim
 • Timon me lëkurë
 • Vija të sipërme në "Cirrus"
 • Palosje e brendshme 60/40
 • Ngrohës elektrik (PTC)
 • Paketë për joduhanpirës
 • Pasqyra dyshe me ndriçim, diellpritës "Vanity"
 • Pasqyrë e brendshme "Electro Chromic"
 • Mbështetëse të pasme qendrore për kokën
 • Mbulesë për hapësirën e ngarkesës
 • Rregullim manual i sediljes së përparme
 • Kuti qendrore në linjën e poshtme
 • Pakektë "KPH only Instrument"
 • Sedilje me pjesë lëkure
 • Mbështetëse krahu qendrore dhe gotëmbajtëse
 • Prizë elektrike e pasme
 • Mbrojtëse për ngarkesën
 • Zbukurim i brendshëm në "Cirrus Interior"
 • Ndriçim te zona e këmbëve
 • Tapetë të përparmë dyshemeje
 • Llamba për leximin e hartave
 • Rregullim manual i sediljes së shoferit në 6 pozicione
 • Rregullim manual i tendave të dritareve të pasme anësore
 • Sedilje manuale me pozicion 6x6

KUR NUK KUPTOHET DOT NËSE ËSHTË E PËRDORUR DO TË THOTË SE ËSHTË LAND ROVER APPROVED

Përse "Approved"?

Approved

KUR NUK KUPTOHET DOT NËSE ËSHTË E PËRDORUR DO TË THOTË SE ËSHTË LAND ROVER APPROVED

Përse "Approved"?

Çdo automjet "Land Rover Approved" përfshin:

 • Garanci për automjet Land Rover Approved me kilometrazh të pakufizuar për dy vjet ose për 100.000 km
 • Asistencë dhe rikuperim rrugor për 24 muaj (MB dhe Evropë)
 • Inspektim shumëpikësh që mbulon deri në 165 kontrolle mekanike, elektrike dhe sigurie
 • Rinovimi dhe prova në rrugë nga teknikë të trajnuar nga "Land Rover"
 • Kontroll i pavarur/certifikuar i kilometrazhit dhe i historikut
 • Shërbim profesional, ekspert për këmbimin e pjesëve pavarësisht automjetit që keni në pronësi

Mësoni më shumë

Shitësi

Shitësi

Mektrin Motors

Autostrada Durres-Tirane, KM 6. Durres 2000

Faqja e shitësit Stoku i shitësit Stoku i grupit

Automjete të ngjashme

Email Telefon

Bëj një kërkesë

Duhen dhënë fushat e shënuara me yll (*)

INFORMACION I RËNDËSISHËM PËR KONSUMATORIN: Me dhënien e këtij informacioni ju bini dakord të kontaktoheni me anë të formave të mësipërme të komunikimit, përveç nëse përcaktoni ndryshe duke piketuar kutitë e mëposhtme. Jaguar Land Rover do t'i përdorë informacionet e mbledhura për t'ju informuar rreth produkteve dhe shërbimeve, si dhe për të përmirësuar mënyrën se si ju shërbejmë. Të dhënat tuaja do të administrohen në përputhje me ligjin Për mbrojtjen e të dhënave, 1998. Informacioni juaj do t'i zbulohet vetëm Jaguar Land Rover, shitësve të saj, partnerëve ekskluzivë, agjencive, filialeve apo kompanive të asociuara që ofrojnë shërbime për ju. Nëse dëshironi të përditësoni apo të ndryshoni të dhënat që i keni dhënë vullnetarisht, kontaktoni me Jaguar Land Rover në nr. 0800 110 110.

Faleminderit për kërkesën, do të të kontaktojmë pas pak.

DISCOVERY SPORT 2.2 DIESEL SE

35 000 Lekë
Viti i modelit 2015
Pjesa e jashtme Firenze Red
Pjesa e brendshme Lunar / Cirrus Lëkurë
Kilometrazhi 69 500 Km
Transmisioni Automatik
VED 1
Stili i trupit 5 dyer
Motori 2.2 Diesel
Lloji i karburantit Naftë
Vendi Durres
Regjistrimi 12-11-2015 ‎