Rregullorja e skedarëve të personalizimit

Land Rover rekomandon përdorimin e skedarëve të personalizimit për ruajtjen e informacionit në kompjuterin tuaj, për përmirësimin e faqes tonë dhe për të na bërë të mundur reklamimin e atyre produkteve dhe shërbimeve që mund të paraqesin interes për ju. Njëri nga skedarët e personalizimit që përdorim është thelbësor për funksionimin e disa pjesëve të faqes dhe është caktuar tanimë. Të gjithë skedarët e personalizimit të kësaj faqeje mund t'i fshini dhe t'i bllokoni por do të vini re se disa elemente mund të mos punojnë në rregull. Për të mësuar më shumë rreth reklamimit sipas sjelljes në internet, ose rreth skedarëve të personalizimit që përdorim, dhe se si t'i fshini, shihni rregullorja e privatësisë. Me mbylljen, njëherësh bini dakord që skedarët e personalizimit të përdoren në përputhje me rregulloren tonë për skedarët e personalizimit.

Currency Advisory

Currency conversion and sale price from that of the selling retailers local currency is for information purposes only, and is not contractual. It should be used as a guide only and is based on a daily exchange rate provided by Google Finance.
By closing this message you agree that you have read the terms above.


Në rregull

RANGE ROVER 4.4 SDV8 AUTOBIOGRAPHY

Available for sale at Mektrin Motors

Specification

Model Year2014
ExteriorSantorini Black
InteriorDark Cherry/Ivory Lëkurë
Mileage83 203 Km
Transmission8 marshe automatike
Stili i trupit5 Door
Motori4.4 SDV8
Lloji i karburantitNaftë
VendiDurres
Regjistrimi 15-10-2014 ‎

Shitësi

Mektrin Motors

Autostrada Durres-Tirane, KM 6. Durres 2000

e.shahini@mektrin.al
Veçoritë e theksuara

Veçoritë e theksuara

 • "Rear Seat Entertainment"
 • Bojë metalike
 • Kyçje dyshe + mbyllje e butë
 • Marrës televiziv dixhital
 • Optimizim terreni 2
 • Paletë "Extended Leather"
 • Sedilje lëkure të perforuara "Semi-Aniline"
 • Shirita mbrojtës në derën e përparme - me ndriçim "Autobiography"
 • Sistem kamere rrethuese
Veçoritë

Veçoritë

Të tjera

 • LHD

Transmisioni dhe dinamika e drejtimit

 • Dinamikë me përshtatje
 • Komanda e shpejtësisë konstante
 • Diferencial i hapur aksi të pasmë
 • Transmision me të gjitha rrotat aktive

Informacion, komunikim dhe argëtim

 • Kanal mesazhesh trafiku (TMC)
 • Foni "Premium"
 • Ekran me prekje me pamje të dyfishtë
 • Sistem orientimi

Opsionet e disqeve të aliazhit dhe të disqeve

 • Kundërdado të rrotave
 • Sistem monitorimi për presionin e gomave
 • Gomë rezervë me madhësi të plotë
 • Disqe aliazhi 21" në "Delta Wing Diamond Turned"

Sistemet e mbrojtjes, sigurisë dhe të asistencës së avancuar për drejtuesin

 • Kamerë pasqyre afërsie
 • Zë pasiv/ndezje me buton me shtypje
 • Sensor për kontrollin e parkimit në distancë - Pjesa e përparme
 • Diktim i pikave të vdekura të shikimit/diktim i trafikut mbrapa
 • Mbroje perimetrike

Funksionet e jashtme

 • Parakolp "Atlas/Atlas"
 • Doreza dyersh me bojë "Noble"
 • Shirita anësorë mbrojtës - Zbukurim në ngjyrën e trupit/"Atlas"
 • Grilë e përparme - Atlas/Bright Chrome
 • Pasqyra të jashtme me vetëerrësim
 • Xham me ngrohje
 • Çati me rrëshqitje - "Panoramic"
 • Llamba të përparme kundër mjegullës
 • Çati në ngjyrën e trupit
 • Ndihmë për dritat e gjata automatike
 • Fenerë adaptivë ksesoni
 • Derë fundore elektrike
 • Xham i errët "IRR"
 • Pasqyra në ngjyrën e trupit
 • Tub/zhurmëmbytës i thjeshtë i dyfishtë

Funksionet e sediljeve dhe të brendshme

 • Mbështetëse krahu në dyer, me lëkurë "Premium"
 • Levë marshi prej lëkure, me rrotullim
 • Mbajtëse koke të pasme - me stemë me krahë
 • Tegela me kontrast "Ivory"
 • Sedilje e përparme me rregullim elektrike me memorie
 • Paketë për joduhanpirës
 • Stampim "Autobiography" në sedilje
 • Kontroll klimanti në 4 zona
 • Pjesë të sipërme "Ivory"
 • Timon me dru/lëkurë
 • Timon me ngrohje
 • Përkulje elektrike 60/40
 • Mbështetëse e përparme për kokën - me krahë, elektrike
 • Mbështetëse me krahë për kokën, përpara dhe pas
 • Tegel me kontrast
 • Sedilje të përparme dhe të pasme me ftohje/ngrohje
 • Energji në 4 pozicione e sediljeve të pasme "Lumbar"
 • Pjesë e poshtme e rregullueshme e sediljes me funksion masazhi
 • Sedilje të përparme - me pozicion 18x18
 • Sinjalizim i sediljes së pasagjerit
 • Sedilje lëkure "Semi-Aniline"
 • Ngrohës me karburant
 • Tapete të përparme "Premium"
 • Fashë prej lëkure
 • Rrotulluesa prej lëkure në dyer
 • Diellpritës i shoferit me ndriçim të dyfishtë
 • Zbukurim me finiturë "Alston"
 • Lustër "Shadow Walnut"
 • Kontroll klimatik në xhamin e përparmë
 • Paketë "Extended Veneer"
 • Marshe - "Noble"
 • Zbukurim i brendshëm në "Cherry"
 • Fashë "Dark Cherry/Ivory"

KUR NUK KUPTOHET DOT NËSE ËSHTË E PËRDORUR DO TË THOTË SE ËSHTË LAND ROVER APPROVED

Përse "Approved"?

Approved

KUR NUK KUPTOHET DOT NËSE ËSHTË E PËRDORUR DO TË THOTË SE ËSHTË LAND ROVER APPROVED

Përse "Approved"?

Çdo automjet "Land Rover Approved" përfshin:

 • Garanci për automjet Land Rover Approved me kilometrazh të pakufizuar për dy vjet ose për 100.000 km
 • Asistencë dhe rikuperim rrugor për 24 muaj (MB dhe Evropë)
 • Inspektim shumëpikësh që mbulon deri në 165 kontrolle mekanike, elektrike dhe sigurie
 • Rinovimi dhe prova në rrugë nga teknikë të trajnuar nga "Land Rover"
 • Kontroll i pavarur/certifikuar i kilometrazhit dhe i historikut
 • Shërbim profesional, ekspert për këmbimin e pjesëve pavarësisht automjetit që keni në pronësi

Mësoni më shumë

Shitësi

Shitësi

Mektrin Motors

Autostrada Durres-Tirane, KM 6. Durres 2000

Faqja e shitësit Stoku i shitësit Stoku i grupit

Automjete të ngjashme

Email Telefon

Bëj një kërkesë

Duhen dhënë fushat e shënuara me yll (*)

INFORMACION I RËNDËSISHËM PËR KONSUMATORIN: Me dhënien e këtij informacioni ju bini dakord të kontaktoheni me anë të formave të mësipërme të komunikimit, përveç nëse përcaktoni ndryshe duke piketuar kutitë e mëposhtme. Jaguar Land Rover do t'i përdorë informacionet e mbledhura për t'ju informuar rreth produkteve dhe shërbimeve, si dhe për të përmirësuar mënyrën se si ju shërbejmë. Të dhënat tuaja do të administrohen në përputhje me ligjin Për mbrojtjen e të dhënave, 1998. Informacioni juaj do t'i zbulohet vetëm Jaguar Land Rover, shitësve të saj, partnerëve ekskluzivë, agjencive, filialeve apo kompanive të asociuara që ofrojnë shërbime për ju. Nëse dëshironi të përditësoni apo të ndryshoni të dhënat që i keni dhënë vullnetarisht, kontaktoni me Jaguar Land Rover në nr. 0800 110 110.

Faleminderit për kërkesën, do të të kontaktojmë pas pak.

RANGE ROVER 4.4 SDV8 AUTOBIOGRAPHY

84 000 Lekë
Viti i modelit 2014
Pjesa e jashtme Santorini Black
Pjesa e brendshme Dark Cherry/Ivory Lëkurë
Kilometrazhi 83 203 Km
Transmisioni 8 marshe automatike
VED 1
Stili i trupit 5 dyer
Motori 4.4 SDV8
Lloji i karburantit Naftë
Vendi Durres
Regjistrimi 15-10-2014 ‎