Rregullorja e skedarëve të personalizimit

Land Rover rekomandon përdorimin e skedarëve të personalizimit për ruajtjen e informacionit në kompjuterin tuaj, për përmirësimin e faqes tonë dhe për të na bërë të mundur reklamimin e atyre produkteve dhe shërbimeve që mund të paraqesin interes për ju. Njëri nga skedarët e personalizimit që përdorim është thelbësor për funksionimin e disa pjesëve të faqes dhe është caktuar tanimë. Të gjithë skedarët e personalizimit të kësaj faqeje mund t'i fshini dhe t'i bllokoni por do të vini re se disa elemente mund të mos punojnë në rregull. Për të mësuar më shumë rreth reklamimit sipas sjelljes në internet, ose rreth skedarëve të personalizimit që përdorim, dhe se si t'i fshini, shihni rregullorja e privatësisë. Me mbylljen, njëherësh bini dakord që skedarët e personalizimit të përdoren në përputhje me rregulloren tonë për skedarët e personalizimit.

Currency Advisory

Currency conversion and sale price from that of the selling retailers local currency is for information purposes only, and is not contractual. It should be used as a guide only and is based on a daily exchange rate provided by Google Finance.
By closing this message you agree that you have read the terms above.


Në rregull

MIRË SE VJEN NË AUTOMJETET LAND ROVER APPROVED

Dëshirojmë të keni të njëjtën qetësi shpirtërore me automjetet e përdorura apo me pronar të mëparshëm Land Rover Approved njësoj si me të rejat. Në fakt, do të bëjmë gjithçka është e mundur që automjetin Land Rover Approved ta bëjmë njësoj si të ri.

Mund ta shfletoni në mirëbesim databazën tonë mbarëkombëtare; çdo automjet ka kaluar inspektimin e gjithanshëm 165 Multipoint nga teknikë të trajnuar nga Land Rover dhe mbulohet me garanci dyvjeçare Land Rover Approved.

PREMTIMI

Teknikët tanë me kualifikim të lartë ua nënshtrojnë të gjitha automjetet Land Rover Approved një sërë testeve dhe inspektimeve të gjithanshme, në mënyrë që t'i blini pa asnjë vramendje. Ky është vetëm një nga përfitimet.

> MËSONI MË SHUMË

Financimi dhe sigurimi

Automjeti Land Rover është njëherësh edhe investim financiar, edhe zgjedhje stili jetese, ndaj dhe ne ju ofrojmë një sërë produktesh financiare dhe sigurimi për t'u përgjigjur nevojave të gjithsecilit.

> Mësoni më shumë

SHITËSIT

Land Rover ka një rrjet specialistësh që mund të diskutojë për vlerësimet, financat dhe përfitimet e blerjes së një automjeti Land Rover Approved.

MËSONI MË SHUMË" >> MËSONI MË SHUMË

Kërko automjetet tona Approved

Fillo kërkimin